Samsung Galaxy M51

Samsung Galaxy M51 - specificaties

De grootste achilleshiel van moderne smartphones blijft de capaciteit van de accu, want na iets langer dan een dag moet je onherroepelijk aan de oplader. We zien al langer dat steeds meer fabrikanten hun telefoons uitrusten met grote accu's, en dat is ook wat Samsung doet met de Galaxy M51. Dat toestel heeft een 7000 mAh accu, en dat is een capaciteit die we wel vaker terugzien bij tablets. 

De Samsung Galaxy M51 heeft, zoals eerder al bekend was, een 6,7 inch AMOLED-scherm dat een resolutie heeft van 2340 bij 1080 pixels. Er zit een Infinity-O-inkeping in het paneel, er zit een vingerafdrukscanner aan de zijkant en de telefoon heeft een 3,5 mm audiojack. Het toestel heeft verder een Snapdragon 730-processor die we wel vaker zien bij telefoons uit het middensegment, en Samsung voegt ook een genereuze 6 GB aan werkgeheugen toe en 128 GB opslag. De accu is uiteraard een 7000 mAh-exemplaar en je kan hem opladen met de 25 watt snellader.

Op de achterkant van deze telefoon is een camera-opstelling met vier lenzen. Er is als eerste een 64 MP hoofdcamera die wordt bijgestaan met een 12 MP groothoekcamera. Die laatste neemt foto's in een hoek van 123 graden.  Achterop zit ook nog een 5 MP dieptecamera die helpt bij bokehfoto's en een 5 MP macrocamera voor foto's van objecten dichtbij. Als laatste is er nog een 32 MP selfiecamera in de scherminkeping.

Samsung Galaxy M51 - prijzen en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy M51 is via Belsimpel te koop voor 399 euro en wordt over een week uitleveren.

> Samsung Galaxy M51 kopen via Belsimpel

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk