Samsung Galaxy M31s

Samsung Galaxy M31s - specificaties

De Galaxy M31s is Samsungs eerste budgettelefoon met een 24 watt snellader en een 6000 mAh accu. Wat meteen opvalt bij dit toestel is het modern uiterlijk heeft dat aan de voorkant sterk doet denken aan de Note 10 van Samsung, met een ronde inkeping in het midden van het scherm. Het AMOLED-scherm heeft verder een 6,5 inch formaat een heeft een resolutie van 2400 bij 1080 pixels. Verder komt de M31s met een Exynos 9611-chipset, dat is dezelfde processor die we kennen uit de Samsung Galaxy A51. Er is ook 6 GB RAM aanwezig en 128 GB opslag, al is er ook een model met 8 GB RAM en evenveel opslag.

Accu en camera

Bijzonder aan de Samsung Galaxy M31s is ook de 6000 mAh accu en de 25 watt snellader die we nog niet eerder bij een budgettelefoon van Samsung hebben gezien. Het toestel werkt daarnaast met de OneUI 2.0-schil van Samsung en Android 10. De telefoon heeft plaats voor een 3,5 mm audiojack en een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

Als we kijken naar de camera's dan vinden we vier exemplaren op de achterkant. Er is een 64 MP0 hoofdcamera, een 12 MP groothoekcamera, een 5 MP macrocamera waarmee je foto's van dichtbij kan nemen en een  een 5 MP dieptecamera. De camera aan de voorkant is een 32 MP exemplaar.

Samsung Galaxy M31s - prijzen en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy M31s is in India aangekondigd, maar mogelijk mogen we hem later ook in Nederland verwelkomen. Het is nog niet bekend hoeveel dit toestel dan zal kosten of wanneer we hem mogen verwachten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk