Samsung Galaxy M22

Samsung Galaxy M22 specificaties

De Samsung Galaxy M22 is een budgetsmartphone met een 6,4 inch AMOLED-scherm inclusief een hoge verversingssnelheid van 90 Hz. Hierdoor kan het scherm mooie animaties weergeven, maar het komt wel met een HD-resolutie. Het paneel heeft een behoorlijke 600 nits helderheid en dat zien we normaal eerder bij midrange telefoons. De behuizing is verder van plastic gemaakt en aan de rechterkant zit de vingerafdrukscanner in.

De M22 is gericht op het lege prijssegment, en dat zie je vooral aan de processor. De prestaties van de M22 komen van een MediaTek Helio G80-chipset, en die wordt bijgestaan met 128 GB opslag en 4 GB RAM. De Helio G80 is een 2,2 GHz chipset die met een 4G-modem komt. Opmerkelijk is dat deze M22 dezelfde snellaadprestaties heeft als het S21 Ultra-flagship, alleen komt de 25 watt snellader wel in de doos, Je gebruikt hem om een 5.000 mAh accu op te laden. Best stevig gezien de zuinige chipset en het HD-scherm.

Samsung Galaxy M22

Vier camera's en stevige accu

Al we even kijken naar het belangrijkste onderdeel van deze Samsung-telefoon dan komen we bij de Helio G80-processor van MediaTek terecht. Dat is een typische chipset voor telefoons uit het lage segment en hij biedt geen ondersteuning voor 5G. Hij werkt samen met 4 GB RAM en 128 GB opslag. De accu van de Galaxy M22 is een grote 5.000 mAh batterij, en hij kan worden opgeladen met de 15 watt oplader die in de doos komt. Wil je wat meer snellaadkracht, dan kan je een 25 watt oplader apart verkrijgen.

Vier lenzen pronken er aan de achterzijde van de Galaxy M22, en de twee belangrijkste zijn zonder twijfel de 48 MP hoofdcamera en de 8 MP groothoeksensor. Toch houdt Samsung het daar niet bij, want we krijgen nog een 2 MP macrocamera die foto's van heel dichtbij neemt en een dieptecamera voor portretfoto's. Dat zijn foto's met een onscherpe achtergrond.

Samsung Galaxy M22 kopen

Voor de Samsung Galaxy M22 betaal je 239 euro en de smartphone is beschikbaar in de kleuren zwart,  blauw en wit.

Samsung Galaxy M22

Samsung Galaxy M22

De Galaxy M22 is een veelzijdige budgettelefoon van Samsung met een AMOLED-scherm, een hele grote accu, vier camera's en meer dan voldoende werkgeheugen.

€ 239

Winkelen op:

Populairste berichten over de Samsung Galaxy M22 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk