Samsung Galaxy M20

Samsung Galaxy M20 specificaties

De Samsung Galaxy M20 is de ideale smartphone voor iedereen die op zoek is naar een goed toestel voor een bescheiden prijs. Met een krachtige 5.000 mAh-batterij en 6,3 inch FHD+ Infinity-V display is de Galaxy M20 zeer geschikt voor het bekijken van content. Daarnaast maakt de Dual Camera scherpe en heldere foto’s en is er een ultragroothoek toegevoegd om vergezichten vast te leggen. De Samsung Galaxy M20 is  exclusief verkrijgbaar via Bol.com voor 209 euro.

Samsung Galaxy M20

De Galaxy M20 heeft een 6,3 inch FHD+ Infinity-V display en een krachtige 5.000 mAh-batterij. De energiebesparingsfuncties zorgen bovendien voor een laag stroomverbruik. Met de snellaadfunctie kijk je met 10 minuten opladen 1 uur video of luister je 7 uur lang naar je favoriete muziek.

De Dual Camera van de Galaxy M20 bootst het menselijk oog na via Live Focus. Met de Bokeh-modus voeg je scherptediepte toe aan foto’s, terwijl je met de Ultra Wide Camera alles vastlegt dat jij ziet. De hoofdcamera aan de achterkant heeft 13 MP en Scene Optimizer. Deze modus is rechtstreeks afkomstig uit Samsungs toptoestellen, herkent situaties en geeft je zo de juiste instellingen voor de meest sprekende foto.

Samsung Galaxy M20 - prijzen

De Galaxy M20 is nu beschikbaar in de kleuren Ocean Blue en Charcoal Black voor een adviesprijs van 209 euro. Het toestel is te koop bij Bol.com

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk