De Samsung Galaxy J2 is officieel aangekondigd door de Zuid-Koreaanse fabrikant en is het eerste toestel met Smart Glow. Hiermee kunnen notificaties herkend worden aan de achterzijde via de ring rondom de camera. Hier zijn vervolgens verschillende kleuren te zien die op bepaalde functies of meldingen duiden.

De Galaxy J2 is een mid-range-smartphone met een 5 inch sAMOLED HD-scherm en quadcore-processor. Bij de lancering (juli 2016) is deze alleen in India verkrijgbaar. Verdere specificaties in onderstaande tabel.

Samsung heeft voor deze telefoon de gebruikersinterface (UI) aangepast. Een soepelere navigatie en aanpasbare notificaties welke je in categorieën kan indelen. Door de app drawer moet je verticaal scrollen (zoals standaard in Android (zonder schil)), maar de belangrijke apps kunnen ook vanaf het vergrendel scherm worden geopend. En over apps gesproken;

Er staat een speciale motor-modus op geïnstalleerd. Wanneer deze wordt geactiveerd via de quick settings, dan komen alleen prioriteit telefoontjes binnen, anders krijgt de beller een automatisch bericht dat jij aan het motor rijden bent. Wanneer je opneemt controleert de functie nog totdat je stilstaat voor de extra veiligheid.

Specificaties
Androidversie Android 6.0 (Marshmallow)
Accucapaciteit 2600 mAh
Processorkernen Quad-core
Kloksnelheid 1.5 GHz
Camera's
Cameraresolutie achterkant 8 megapixel
Cameraresolutie voorkant 5 megapixel
Flits Ja
Scherm en afmetingen
Schermgrootte 5 inch
Schermresolutie 1280x720 px
Hoogte 142.4 mm
Breedte 71.1 mm
Dikte 8 mm
Geheugen en opslag
Werkgeheugen 1.5 GB
Opslag 8 GB
Connectiviteit en sensoren
WiFi-ondersteuning WIFIB,WIFIG,WIFIN
4G Ja
4G-standaarden LTE
GPS GPS,GLONASS,AGPS
Bluetooth-standaarden 1
Beweging AXL

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties