Samsung Galaxy A41

Samsung Galaxy A41

De Samsung Galaxy A41 is komt als eerste met een 6,1 inch AMOLED-scherm dat een waterdruppelinkeping heeft en een resolutie van 2400 bij 1080 pixels. Onder het scherm vind je ook een vingerafdrukscanner.

Als we naar de prestaties kijken van de Samsung Galaxy A41 dan merken we een 2,0 GHz MediaTek Helio P65-chipset op die werkt met 4 GB aan werkgeheugen. De telefoon heeft ook 64 GB interne opslag die je via een microSD-kaart kan uitbreiden. Net als de nieuwe S20-reeks van Samsung komt ook deze met de One UI 2.1-schil die werkt op Android 10. Verder is er een grotere 3500 mAh accu aanwezig die je kan opladen met de 15 watt oplader.

Vervolgens komen we bij de camera's waar Samsung ook verbeteringen heeft doorgevoerd. Als hoofdcamera gebruikt Samsung een 48 MP camera met een f/1.8-diafragma en verder is er een 8 MP groothoekcamera en een 5 MP dieptecamera die je portretfoto's met onscherpte laat nemen. Aan de voorkant zit in de waterdruppel ten slotte een, 25 MP camera die een f/2.2-diafragma heeft.

Samsung Galaxy A41 - prijzen en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy A41 is beschikbaar in de kleuren Prism Crush Black, Prism Crush Silver en Prism Crush Blue voor een adviesprijs van 299 euro.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk