Samsung Galaxy A33 5G

Samsung Galaxy A33 - specificaties

Eén van de populairste middenklasser van Samsung heeft een opvolger gekregen, de Galaxy A33. Samsung heeft de 4.500 mAh van de ingewisseld voor een 5.000 mAh-exemplaar. Daarnaast is de Qualcomm Snapdragon 750G ingeruild voor de Exynos 1280 uit eigen fabriek. Die processor moet volgens Samsung, in combinatie met kunstmatige intelligentie, voor betere foto's zorgen. Zelfs bij weinig licht. De portretmodus van de camera is ook verbeterd en de telefoon krijgt speelse filters en effecten. Met de Photo Remaster-functie kun je foto’s van lage kwaliteit verbeteren en met Object Eraser haal je objecten uit foto's.

Er zijn in totaal vijf camera's op de telefoon te vinden:

  • Hoofdcamera: 48 MP met OIS (f/1.8)
  • Ultragroothoekcamera: 8 MP (f/2.2)
  • Macrocamera: 5 MP (f/2.4)  
  • Dieptecamera: 2 MP (f/2.4)    
  • Selfiecamera: 13 MP (f/2.2)
Samsung Galaxy A33 5G

Duurzaamheid en updates

Samsung heeft de stekker bij de Galaxy A33 uit de verpakking gehaald. Dit in het kader van ‘Galaxy for the Planet’. Dat is een duurzaamheidsplatform dat ook bij de premium S22-smartphones is toegepast. De verpakking zelf is ook gemaakt van duurzaam geproduceerd papier. En voor de knoppen aan de zijkant en simkaarthouder van de telefoon zijn gerecyclede materialen gebruikt. Ook de levensduur van de nieuwe A-serie is verlengd. De smartphone krijgt vier nieuwe Androidversies en vijf jaar beveiligingsupdates. De telefoon kan dus rekenen op Android 13, Android 14, Android 15 en Android 16. 

Samsung Galaxy A33 - prijzen en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy A33 is beschikbaar in de kleuren Awesome Black, Awesome Blue en Awesome Peach. Je kan kiezen uit onderstaande opslagmogelijkheden.

  • Samsung Galaxy A33 kopen (6 GB/128 GB) - 369 euro
  • Samsung Galaxy A33 kopen met abonnement
  • Samsung Galaxy A33 kopen los toestel
Koop hier de Samsung Galaxy A33
Koop hier de Samsung Galaxy A33
Koop hier de Samsung Galaxy A33

Koop hier de Samsung Galaxy A33

De Samsung Galaxy A33 5G beschikt over een gloednieuwe processor, de kenmerkende Galaxy AI-camera, supersnelle 5G-verbinding en een groot en vloeiend scherm en een accuduur van twee dagen.

€ 369

Winkelen op:

Samsung Galaxy A33 5G

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk