Samsung Galaxy A3 (2017)

Samsung richt zich met de introductie van de A-serie in 2017 vooral op het middensegment. De specificaties liggen onder de S-serie, maar de toestellen bieden wel een premium design. Bij zowel de A3 en de A5 is er gekozen voor een metalen frame met een stijlvolle afwerking. Dit is een kenmerkende eigenschap van de Galaxy A-serie.

Samsung Galaxy A3 (2017) - specificaties

Bij de Samsung Galaxy A3 zien we een 4,7 inch Super AMOLED HD-scherm met onder de motorkap een 1,6 GHz octacore-processor in combinatie met 2GB RAMgeheugen. Aan opslag is op de A3 16GB beschikbaar, waarbij het mogelijk is dit uit te breiden met een microSDkaart. De accu die het geheel van stroom moet voorzien is 2350 mAh groot en het toestel is voorzien van Android 6.0 Marshmallow. Wanneer en of er een upgrade komt naar Android 7.1 Nougat is nog niet bekend, maar de verwachting is dat de A-serie wel op het lijstje staat. Qua camera moet je het doen met een 13 megapixel-exemplaar aan de achterzijde en voor het videobellen en maken van selfies is er een 8 megapixel-camera aanwezig. Om het toestel op te laden wordt een USB-C-poort gebruikt met quickcharging en verder zien we een vingerafdrukscanner en een IP68-certificering. Dit betekent dat de A-serie stof- en waterdicht is.

Samsung Galaxy A3 (2017) - kopen

De Samsung Galaxy A3 zal voor 329 euro vanaf 3 februari te koop zijn in Nederland en België.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk