Samsung Galaxy A02s

Samsung Galaxy A02s - specificaties

De Zuid-Koreaanse techgigant komt met een toestel dat minder krachtige specificaties heeft. De A02s heeft hetzelfde 6,5 inch scherm dat we kennen van de A12, maar hij komt zonder een vingerafdrukscanner op de behuizing. De chipset is ook een minder snel 1,8 GHz exemplaar dat werkt met 3 GB RAM en 32 GB opslag. Die opslag is ook wel uitbreidbaar.

De accu heeft eveneens een 5000 mAh capaciteit en hij heeft dezelfde oplader als de A12. Achterop vinden we dit keer drie camera’s: een 13 MP hoofdcamera, een 2 MP dieptecamera en een 2 MP macrocamera. Vooraan zit nog een 5 MP camera, en ook deze telefoon draait op Android 10.

Samsung Galaxy A02s

Samsung Galaxy A02s - prijzen en beschikbaarheid

Samsung deelt nog geen prijzen over het product, maar het bedrijf stelt wel dat we de A12 en A02s mogen verwachten vanaf januari 2021. De A12 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blauw. De A02s kan je enkel krijgen in de zwarte en witte variant. 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk