Realme GT3

Realme GT3 specificaties

De Realme GT3 komt met een 240W snellader en die laadt de 4600 mAh accu volledig op in 9,5 minuten tijd. Heb je maar 80 seconden de tijd? Dan kan je de accu van de telefoon voor 20 procent opladen, en het percentage staat na 4 minuten al op 50 procent.

realme gt3

De Realme GT3 krijgt tevens een bijzondere achterzijde met RGB-verlichting. Die licht onder andere op als de accu bijna leeg is, tijdens het gamen en bij inkomende gesprekken. Je kan de kleuren naar wens aanpassen.  

De Realme GT3 heeft een 6,74 inch AMOLED-scherm (2772x1240 pixels) met een 144Hz verversingssnelheid. Onder de motorkap zit de Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. De camera van deze telefoon heeft een 50 megapixel hoofdsensor met optische beeldstabilisatie. Verder is er nog een 8 megapixel groothoeksensor en een 2 megapixel microscoopcamera. De vingerafdrukscanner zit onder het scherm verwerkt en er zijn meerdere opslagvarianten om uit te kiezen.

Realme GT3 kopen

De Realme GT3 komt in de kleuren wit, zwart en paars op de markt voor een adviesprijs vanaf vanaf 649 dollar (611 euro). De Nederlandse/Belgische prijs is nog niet bekend.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk