Realme GT Neo 2

Review

Realme GT Neo 2 - Specificaties

De GT Neo 2 is een midrange telefoon die bepaalde kenmerken van een vlaggenschip overneemt. Dat begint bij het scherm. Hij heeft een 6,6 inch AMOLED-paneel met een 120 Hz verversingssnelheid voor soepele animaties. Het gaat om een scherm van Samsung-makelij, en de hoge helderheid van 1100 nits bewijst dat het van hoge kwaliteit is.

De GT-reeks van Realme staat voor snelheid, en daaraan lijkt bij deze telefoon geen gebrek. De motor is een Snapdragon 870, dat is een overklokte versie van de Snapdragon 865, Qualcomms high-end processor van 2020. De GT Neo 2 is verkrijgbaar met 8/12 GB RAM en 128/256 GB opslag. Verder heeft de smartphone een relatief grote 5000 mAh accu die je kan opladen met een krachtige 65 watt snellader.

Realme GT Neo 2

Koelingstechniek en camera's

Omwille van die krachtige prestaties heeft Realme een nieuwe techniek ontwikkeld om de temperatuur van je smartphone onder controle te krijgen. het gaat om een nieuwe koelingsgel met diamantdeeltjes die op de chipset gebruikt wordt. Het toestel heeft verder een vapor chamber-koelingssysteem. Dat is een manier die de warmte over de gehele telefoon via druk verspreidt via kleine buizen. Een vloeistof wordt omgezet in gas en vervolgens opnieuw in vloeistof om de chipset af te koelen.

Gerelateerde artikelen

Tot hiertoe hebben we ontzettend krachtige specificaties gezien, maar net als bij veel andere prijsvechters in het middensegment besparen fabrikanten op de camerasensors. Realme gebruikt een 64 MP hoofdcamera zonder optische beeldstabilisatie, een eenvoudige 8 MP groothoekcamera en een 2 MP macrocamera. Vooraan zit een 16 MP selfiecamera verstopt in een scherminkeping aan de linkerkant.

Realme GT Neo 2 - Prijs en beschikbaarheid

De GT Neo 2 is te koop vanaf 429 euro voor het model met 8 GB RAM. Voor de versie met 12 GB betaal je 529 euro. Je kan het 8 GB model krijgen in een blauwe en zwarte tint en de andere versie komt met een groene en zwarte kleur.

  • Realme GT Neo 2 kopen (8 GB/128 GB) - Belsimpel - 429 euro
  • Realme GT Neo 2 kopen (12 GB/256 GB) - Belsimpel - 529 euro
Realme GT Neo 2

Realme GT Neo 2

De Realme GT Neo 2 is een telefoon uit het hoge middensegment met een processor die eerder past bij een high-end toestel. Deze krachtige specificaties zijn afkomstig van de Snapdragon 870 met 5G. De GT Neo 2 komt verder met een 6,62 inch AMOLED-scherm met een hoge verversingssnelheid van 120 Hz voor soepele animaties. De telefoon heeft tevens stereospeakers, en de vingerafdrukscanner zit onder het scherm.

Vanaf € 429

Winkelen op:

De laatste reviews over Realme

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk