Razer Phone 2

Razer Phone 2 - specificaties

De Razer Phone 2 heeft een Qualcomm Snapdragon 845. Het bedrijf kon 2,8 GHz uit de vier krachtige Kryo 385 Gold-kernen persen en daarnaast zijn er vier Kryo 385 Silver-cores geklokt op 1,8 GHz. 8GB RAM en 64GB opslag blijft ook behouden en daarnaast is er opnieuw een stevige 4000 mAh_batterij. Ohja, en Razer heeft nooit geloofd in de 3,5mm-audiojack. Gelukkig is er wel een usb-c-poort. 

Als we het scherm erbij nemen zien we dat het gaat om een 5,72 inch LCD dat nog steeds de 16:9-verhouding trouw blijft en een QHD-resolutie heeft van 2560 bij 1440 pixels. Razer pakt ook opnieuw uit met een hogere 120Hz refreshrate bij zijn paneel. Volgens Razer werden er vooral grote verbeteringen gemaakt aan de helderheid, want 300 nits werd nu 650 nits. Verder zou ook de weergave van HDFR-content mooier moeten zijn op het nieuwe scherm. 

Als we dan een een kijkje nemen naar software dan stellen we vast dat het bedrijf standaard op Nova Launcher draait. Dat is een third party-launcher die erg lijkt op stock Android, maar die je verder tot in de puntjes kan personaliseren. Kijk maar. Jammer genoeg draait wel nog steeds Android 8.1 Oreo, en niet op Pie. Razer zou wel volop aan de update werken, maar voorlopig dus nog geen taart voor de Razer-gebruiker.

Razer Phone - prijzen en beschikbaarheid

De Razer Phone 2 kost 799 dollar, dat is omgerekend 692 euro. Hij zal waarschijnlijk ook zijn weg naar ons vinden, maar een release-datum is nog niet bekend. De telefoon is al wel opgedoken bij Belsimpel waar ze een verwachte verkoopprijs van 849 euro laten zien. De Chroma-draadloze lader kost 99 dollar.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk