Razer Phone

Razer Phone - specificaties

De Razer Phone is gemaakt door een bedrijf uit de gaming-industrie. Dat zie je terug in de specificaties want die zijn enorm. Een Snapdragon 835 met 8GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslag. Het beeldscherm heeft een refreshrate die je tot nu nog niet bent tegenkomen op een andere smartphone. Met 120 Hz ben je verzekerd van vloeiende beelden.

Het 5.7 inch scherm is een IGZO van Sharp met een pixelverhouding van 1140 x 2560. Het bijzondere aan dit scherm is de refresh rate van 120Hz, iets wat we nog niet eerder zijn tegengekomen op een smartphone. De Razer Phone draait op een Snapdragon 835 en is voorzien van 8GB(!) aan werkgeheugen. De opslag is 64GB maar dat kun je tot 2 TB uitbreiden. Al dit geweld heeft natuurlijk een flinke accu nodig en die is dan ook 4000 mAh groot op de Razer Phone. 

Vanzelfsprekend kun je ook foto's maken met de Razer Phone. Daarvoor beschik je aan de achterzijde over een dubbele camera van 12 megapixel en 13 megapixel en aan de voorzijde een camera van 7 megapixel. 

Video

Razer Phone - prijzen en beschikbaarheid

De Razer Phone is beschikbaar in de Benelux en kan in de eigen webshop of via Belsimpel aangeschaft worden. 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk