POCO X5 Pro

Poco X5 Pro specificaties

De Poco X5 Pro krijgt een 6,67 inch Full HD+ AMOLED met dezelfde mogelijkheden als die van de X5 alleen dan met een lagere piekhelderheid. Op de achterzijde zit een 108 MP hoofdcamera, met daarbij nog een groothoeklens en een lens voor het maken van macrofoto's.

POCO X5 Pro

In dit toestel zit een 5.000 mAh-accu alleen kan deze worden opgeladen met een 67W snellader. In slechts zeven minuten is de batterij tot 30% opgeladen. Dit exemplaar draait op de Qualcomm Snapdragon 778G en er zijn twee geheugenvarianten om uit te kiezen.

De Poco X5 Pro is de dunste smartphone uit de POCO X-serie ooit. Hierdoor is de X5 Pro volgen POCO des te comfortabeler om vast te houden tijdens het gamen of het maken van content. Of het nu gaat om het maken van video's, het kijken van films, het scrollen door sociale media of gamen.

Poco X5 Pro prijzen en beschikbaarheid

De POCO X5 Pro komt beschikbaar in de kleuren zwart, blauw en geel en je kan uit verschillende geheugenversies. De telefoon koop je tot 13 februari voor een early bird-prijs extra voordelig.

  • POCO X5 Pro (6 GB + 128 GB) -> 349 euro -> 319 euro (early bird-prijs)
  • POCO X5 Pro (8 GB + 256 GB) -> 399 euro -> 369 euro (early bird-prijs)
POCO X5 Pro kopen
POCO X5 Pro kopen
POCO X5 Pro kopen

POCO X5 Pro kopen

De POCO X5 Pro 5G over een 6,67-inch Flow AMOLED-scherm, een primeur voor de POCO X serie. En met een dikte van slechts 7,9 mm, is het de dunste smartphone uit de X-serie ooit. Dit maakt het toestel des te comfortabeler om vast te houden tijdens het gamen of het maken van content.

Vanaf 349 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk