Poco F3

Poco F3 - specificaties

De Poco F3 is een flagship met een krachtige Snapdragon 870-processor en een hoogwaardig scherm. Het gaat om een 6,67 inch AMOLED-scherm met een Full HD-resolutie en een hoge verversingssnelheid van 120 Hz. Er is ook een kleine scherminkeping zichtbaar in het midden van het scherm.

Poco F3

Een van de belangrijkste verkoopargumenten voor deze smartphone zijn de krachtige prestaties. De Poco F3 komt met de Qualcomm Snapdragon 870 met 5G, dat is een overklokte variant van de Snapdragon 865, Qualcomms topchipset van 2020. Hij beschikt ook over het snellere LPDDR5-geheugen en ondersteuning voor het snellere 5G-internet.

De Poco F3 heeft een 5.160 mAh accu met 33 watt snelladen en wel Poco's LiquidCool Technology 1.0 Plus. Dat is een koelsysteem met een grotere koperen heatpipe en meerdere lagen grafiet die samen de thermische capaciteit van de telefoons verlagen. De telefoon werkt op Android 11 met de Poco Launcher die draait bovenop de MIUI 12-schil van Xiaomi.  

Poco F3

Poco F3 - prijzen en beschikbaarheid

De POCO F3 is beschikbaar is beschikbaar in de kleuren Arctic White, Night Black en Deep Ocean en twee opslagvarianten. Ze zijn ze op 26 maart beschikbaar tegen een Early Bird-prijs van 299 euro en 349 euro via onderstaande winkels:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk