OPPO RX17 Neo

OPPO RX17 Neo - specificaties

OPPO en OnePlus maken dan wel deel uit van hetzelfde bedrijf, toch is het al langer duidelijk dat ook het OPPO-merk in Europa meer naamsbekendheid moet krijgen. Het eerste OPPO t-toestel dat officieel op de Benelux losgelaten wordt was het randloze vlaggenschip, de OPPO Find X met zijn uitschuifbare camera aan de bovenkant. Nu is het de beurt aan een nieuwe vlaggenschiptelefoon samen met een interessante midrange. 

OPPO's heeft een midrange geïntroduceerd met een wel heel herkenbaar design. Als je hem van de voorkant bekijkt lijkt hij als twee druppels water op de OnePlus 6T met zijn waterdruppelnotch. Het toestel heeft een 6,41 inch Full HD-scherm met een 19:5:9 beeldschermverhouding. Het gaat om een AMOLED-paneel met daaronder een optische vingerafdrukscanner net als bij de duurdere RX17 Pro.

Prestaties en camera's

Verder zien we dat de telefoon ook designelementen heeft overgenomen van de R15 Pro en natuurlijk zijn grote broer. Op de achterkant zit een dubbele camera met een 16MP lens (f/1.7, 1.12µm) en daarnaast een 2MP camera met dieptesensor. Aan de voorkant zit dan weer een 25MP camera (f/1.7, 1.12µm). 

Ook op het gebied van prestaties zal de Neo het met minder moeten stellen dan de Pro, want hij krijgt een midrange Snapdragon 660-SoC aan boord met daarnaast 4GB aan RAM-geheugen. De Pro-versie kreeg een krachtigere Snapdragon 710 en daarnaast 8GB RAM. Op het gebied van opslag zit je wel heel erg goed, want hij komt met een genereuze 128GB aan interne opslag. De twee accu's van de RX17 Pro worden in dit toestel vervangen door één 3600 mAh batterij. De telefoon zal uit de doos werken met Android 8.1 Oreo.

OPPO RX17 Neo - prijzen en beschikbaarheid

De OPPO RX17 Neo is bedoeld voor de Europese markt, en hij komt met een adviesprijs van 349 euro. Het toestel komt in twee kleuren, een blauwe gradient-kleur en een rode kleur. De telefoon zou vanaf 16 november beschikbaar zijn. 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk