OPPO Reno8 T

Review

OPPO Reno8 T specificaties

OPPO heeft de nieuwe OPPO Reno8 T officieel aangekondigd in Nederland. Deze smartphone is uitgerust met een indrukwekkende 100MP portretcamera en heeft het kenmerkende OPPO Glow-design. De adviesprijs van de Reno8 T bedraagt 385 euro.

De Reno8 T is een midrange smartphone en de eerste in de Reno-serie die is uitgerust met een 100MP portretcamera. Met deze camera kun je volgens OPPO foto's van hoge kwaliteit maken met veel helderheid en detail. Daarnaast biedt de camera de vrijheid om foto's bij te snijden of te vergroten, waardoor je nieuwe beelden kunt creëren. Bovendien is er ook een 2MP microlens aanwezig op de Reno8 T, waarmee je objectdetails kunt vastleggen die met het blote oog niet zichtbaar zijn dankzij de 40x vergroting.

Wat betreft het uiterlijk heeft de Reno8 T een vernieuwde versie van het bekende OPPO Glow-design. Deze afwerking zorgt voor een zijdezacht gevoel. Rondom de camera's aan de achterzijde van de smartphone bevindt zich een reflecterende ring, die de indruk van schitterende sterren aan de donkere nachthemel nabootst.

OPPO Reno8 T

De Reno8 T wordt geleverd met ColorOS 13, de nieuwste versie van de OPPO-software. ColorOS 13 bevat verschillende verbeteringen op het gebied van beveiliging en privacy, zoals Auto Pixelate, dat automatisch gevoelige informatie op screenshots van chatberichten herkent en pixeliseert. Daarnaast is de Private Safe-functie verfijnd om het risico op verlies of lekken van met een wachtwoord beveiligde gegevens te verminderen.

De Reno8 T wordt aangedreven door de MediaTek Helio G99-chipset en beschikt over een 6,43 inch Full HD AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz. De telefoon heeft een krachtige 5000 mAh-accu die dankzij 33W SUPERVOOC-technologie in slechts 67 minuten volledig kan worden opgeladen. In Nederland wordt de Reno8 T geleverd met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen.

OPPO Reno8 T kopen

De OPPO Reno8 T is verkrijgbaar in de kleur Midnight Black en heeft een adviesprijs van 385 euro. Met zijn geavanceerde camera, aantrekkelijke design en krachtige specificaties biedt de Reno8 T een interessante optie voor smartphonegebruikers die op zoek zijn naar een hoogwaardige midrange telefoon.

OPPO Reno8 T kopen
OPPO Reno8 T kopen
OPPO Reno8 T kopen

OPPO Reno8 T kopen

De OPPO OPPO Reno8 T is een midrange smartphone met een een 100MP portretcamera en het OPPO Glow-design voor een adviesprijs van 385 euro.

385 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk