OPPO Reno 8 Pro 5G

OPPO Reno 8 Pro 5G specificaties

De OPPO Reno 8 Pro 5G is het vlaggenschip uit de nieuwe Reno 8-serie van OPPO. Deze serie focust zich op design en camerakwaliteit. Zo krijgt de Reno 8 Pro de beschikking over de MariSillicon X Imaging NPU (Neural Processing Unit). Dit is een losstaande chip die speciaal ontwikkeld is door OPPO en ervoor moet zorgen dat foto’s beter verwerkt worden en die door middel van onder andere kunstmatige intelligentie video's en foto’s moet verbeteren. 

OPPO Reno 8 Pro 5G

Design en camera's

De OPPO Reno 8 Pro heeft een strakke en vlakke aluminium rand en beschikt over een platte glazen voor- en achterkant. Over deze voorkant gesproken, op de voorkant van de Reno 8 Pro pronkt een 6,7 inch groot Full HD+ AMOLED-paneel met een verversingssnelheid van 120 Hz. Volgens OPPO is het design van de telefoon. 

De camera's van de Reno 8 PRO lopen verder door in de zijkanten van de telefoons. Hiermee heeft het toestel veel weg van de OnePlus 10T, Samsung Galaxy S21 Ultra en de OnePlus Nord CE 2. Het camera-eiland is volgens OPPO overigens geïnspireerd op bioscoopcamera’s en het ontwerp biedt daarbij een ‘eerbetoon aan de kunst van licht en schaduw’. De OPPO Reno 8 Pro is beschikbaar in de kleuren ‘Glazed Green’ en ‘Glazed Black’.

OPPO Reno 8 Pro 5G kopen

De OPPO Reno 8 Pro is beschikbaar in de kleuren ‘Glazed Green’ en ‘Glazed Black’ en verkrijgbaar vanaf 749 euro.

  • OPPO Reno 8 Pro 5G kopen – Belsimpel, Coolblue, MediaMarkt, Coolblue, Mobiel.nl en de OPPO e-store - 749 euro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk