OPPO Reno 6 Pro

Review

OPPO Reno 6 Pro - specificaties

De OPPO Reno 6 Pro is  een vlaggenschip met ondersteuning voor 5G met een veelzijdige cameraopstelling en krachtige prestaties.  

AMOLED-scherm en Snapdragon 870

De Reno 6 Pro heeft een Full HD 6,5 inch AMOLED-paneel. Het scherm heeft een 90 Hz verversingssnelheid waardoor animaties mooier worden weergegeven, maar op het vlak van helderheid is er een verschil. De piekhelderheid van de Pro-versie bedraagt 1100 nits, tegenover 750 nits bij de Reno 6. De telefoons bieden wel ondersteuning voor HDR 10+-content en het rijkere DCI-P3-kleurenpalet. Onder het scherm zit bij beide telefoons de vingerafdrukscanner.

Dan zijn er de prestaties, en voor de Reno 6 Pro gebruikt OPPO de Snapdragon 870. Dat is Qualcomms overklokte versie van de Snapdragon 865, de topchipset van 2020. De Reno 6 Pro verschijnt met een stevige 12 GB RAM en 256 GB.

OPPO Reno 6 Pro

Videofuncties

Zoals gezegd staan videofuncties centraal bij de Reno 6-reeks, en we sommen de vier belangrijkste op:

  • Bokeh Flare Portrait Video: hiermee kunnen gebruikers scènes maken met subtiel vervaagde achtergronden voor een filmisch resultaat. De functie levert bovendien real-time videoverwerking om portretvideo's met bokeh-lichtvlekken op de achtergrond vast te leggen, terwijl het onderwerp scherp en helder blijft.
  • AI Highlight Video: deze functie wordt aangedreven door een krachtig algoritme dat de belichting van bewegende en stilstaande beelden verbetert, resulterend in heldere en levendige kleuren. 
  • Ultra Steady Video: met deze functie kunnen gebruikers verhalenvertellers uitdagende opnamescenario’s stabiliseren.
  • Ultra Dark: de Reno 6 schakelt deze modus automatisch in bij weinig licht, zodat emoties ook tijdens schemering of ‘s nachts zuiver kunnen worden vastgelegd.
OPPO Reno 6 Pro

OPPO Reno 6 Pro - prijzen en beschikbaarheid

De OPPO Reno 6 en de Reno 6 Pro zijn nu verkrijgbaar. Je vindt de Reno 6 in de kleuren Arctic Blue en Stellar Black, en de Pro-versie is verkrijgbaar in Arctic Blue en Lunar Grey. Hieronder ontdek je de prijzen:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk