OPPO Reno 6

OPPO Reno 6 - specificaties

OPPO zet met deze toestellen naar eigen zeggen sterk in op de videofuncties van de toestellen die door kunstmatige intelligentie (AI) mogelijk zijn. De OPPO Reno 6 is een telefoon uit het hoge middensegment 5G. Aan de achterzijde van het toestel zien we mooi effect, Glow-technologie, zo noemt OPPO het.

AMOLED-scherm

De Reno 6 heeft een AMOLED 6,43 inch paneel heeft. Er is een 90 Hz verversingssnelheid waardoor animaties mooier worden weergegeven. De Reno 6 biedt ondersteuning voor HDR 10+-content en het rijkere DCI-P3-kleurenpalet. Onder het scherm zit bij de telefoon de vingerafdrukscanner.  We kennen OPPO om zijn sterke snellaadprestaties en dat laat het merk ook zien bij de nieuwe Reno's. Ze komen met een 65 watt snellader in de doos. De Reno 6 heeft een 4.300 mAh accu. De toestellen draaien op Android 11 en de ColorOS 11.3-chil en kunnen rekenen op drie jaar lang beveiligingsupdates.  

OPPO Reno 6

Videofuncties

Zoals gezegd staan videofuncties centraal bij de Reno 6-reeks, en we sommen de vier belangrijkste op:

  • Bokeh Flare Portrait Video: hiermee kunnen gebruikers scènes maken met subtiel vervaagde achtergronden voor een filmisch resultaat. De functie levert bovendien real-time videoverwerking om portretvideo's met bokeh-lichtvlekken op de achtergrond vast te leggen, terwijl het onderwerp scherp en helder blijft.
  • AI Highlight Video: deze functie wordt aangedreven door een krachtig algoritme dat de belichting van bewegende en stilstaande beelden verbetert, resulterend in heldere en levendige kleuren. 
  • Ultra Steady Video: met deze functie kunnen gebruikers verhalenvertellers uitdagende opnamescenario’s stabiliseren.
  • Ultra Dark: de Reno 6 schakelt deze modus automatisch in bij weinig licht, zodat emoties ook tijdens schemering of ‘s nachts zuiver kunnen worden vastgelegd.
OPPO Reno 6

OPPO Reno 6 - prijzen en beschikbaarheid

De OPPO Reno 6 en de Reno 6 Pro zijn nu verkrijgbaar. Je vindt de Reno 6 in de kleuren Arctic Blue en Stellar Black, en de Pro-versie is verkrijgbaar in Arctic Blue en Lunar Grey. Hieronder ontdek je de prijzen:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk