OPPO Reno 4 Pro

OPPO Reno 4 Pro - specificaties

De Reno 3-reeks werd pas in maart voorgesteld, maar een nieuwe generatie klopt alvast aan de deur. De Reno 4 en Reno 4 Pro zijn zojuist in China voorgesteld, en ze komen met een nieuwe chipset, een verbeterde camera-opstelling en veel snellaadkracht.

De Reno 4 heeft een 6,4 inch AMOLED-scherm met een Full  HD-resolutie van 2400 bij 1080 pixels en een 90 Hz-verversingssnelheid voor vlottere animaties. In het scherm zit een scherminkeping voor twee camera's. OPPO is een van de fabrikanten die wel vaker kiest voor de laatste edities van Cornings Gorilla Glass 6-bescherming tegen krassen en valschade, en bij de Reno 4-reeks is het aanwezig op voor- en achterkant. 

Prestaties en camera's

Als we de prestaties van de Reno 4 bekijken dan vinden we dit keer geen MediaTek-chipset, maar de Qualcomm Snapdragon 765G die bekend staat omwille van zijn ingebouwde 5G-modem. Zowel we van de Reno's gewend zijn is er een ruime hoeveelheid RAM, namelijk: 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslag.  De telefoons draaien op Android 10 en de ColorOS 7.2-schil. Je laadt 4000 mAh accu van de Reno 4 en de Pro-versie volledig op met een 65 watt snellader in 36 minuten

De Reno 4 heeft verder een 48 MP hoofdcamera met een f/1.7-diafragma, een 8 MP groothoekcamera en een 2 MP dieptecamera. Aan de voorkant schuilt een 32 MP camera samen met eveneens een 2 MP dieptecamera voor portretselfies.

Om wazige beelden te voorkomen en de helderheid van nachtopnames te verbeteren, heeft OPPO de functie Ultra Night Video uitgerold voor de OPPO Reno 4-reeks. OPPO introduceert ook de nieuwste Ultra Steady Video 3.0 op de OPPO Reno4 Pro. Die moet zorgen voor stabiele video-opnames, mogelijk gemaakt door de combinatie van de ultragroothoek-videolens, superstabiele beeldstabilisatie en een eigen ontwikkeld algoritme. Er is ook zo'n stabilisatiefunctie voor de selfiecamera en OPPO pakt ook uit met de Soloop-app. Dat is OPPO's eigen app voor videobewerking die komt met tien filters en een algoritme dat autmatisch de hoogtepunten van een opname kan identificeren en tot een filmpje kan bewerken.

Respectievelijk de OPPO Reno 4, Reno 4 Pro en Reno 4 Z

OPPO Reno 4 Pro

De Pro-versie komt met een iets groter 6,5 inch AMOLED-paneel met een enkele scherminkeping en gebogen randen. Het scherm heeft dezelfde resolutie en een 90 Hz refreshrate. Op het vlak van prestaties heeft hij een stevigere 12 GB RAM  en 256 GB opslag. De chipset en de accucapaciteit zijn wel dezelfde.

De Reno 4 Pro heeft ook een meer geavanceerde camera-opstelling met een 48 MP hoofdcamera, een 13 MP telecamera met 2x optische zoom en een 12 MP groothoekcamera. Vooraan zit een enkele 32 MP selfiecamera. De Pro-versie kan van dezelfde foto- en videofuncties genieten.

OPPO Reno 4 Pro - prijzen en beschikbaarheid

De OPPO Reno 4 Pro kost  799 euro en hij verschijnt in de kleuren: Galactic Blue en Space Black.

> OPPO Reno 4 Pro (12 GB + 256 GB) - 799 euro - Bol.com, BelsimpelMediaMarktCoolblue

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk