OPPO Find X3 Pro

Review

OPPO Find X3 Pro - specificaties

De OPPO Find X3 Pro is het topmodel in de Find X3-serie en deze telefoon komt met twee primaire 50MP-camera’s (groothoek- en ultragroothoek), beide met een Sony IMX 766-sensor. Net als de Find X3 Neo heeft de Find X3 Pro ook een 13 MP telefotocamera met 5x hybride zoom en 20x digitale zoom. Er is ook een macrolens voor het maken van foto's van objecten van dichtbij. Opvallend is ook de cameramodule aan de achterzijde. Deze lijkt, in tegenstelling tot bij de Find X3 Lite en Find X3 Neo, te zijn opgetrokken uit de behuizing.

OPPO Find X3 Pro

OPPO focust met dit topmodel ook op het scherm. Het betreft een 6,7 inch AMOLED-scherm met een 120 Hz refreshrate. Dit scherm is tevens een 1 miljard-kleurendisplayDe telefoon kan namelijk foto’s en video’s tot 1 miljard kleuren vastleggen, opslaan en dus ook weergeven. De OPPO Find X3 Pro 5G beschikt ook over 10-bit beeld- en videoverwerking. Deze techniek moet ook zorgen voor een groter dynamisch bereik en meer kleurdiepte voor professionele nabewerkingen. Filmen in 4K-resolutie is ook mogelijke en optische beeldstabilisatie is tevens van de partij.

OPPO Find X3 Pro

Daarnaast heeft de telefoon een aantal upgrades ten opzichte van de Find X3 Lite en Neo en dat zijn een IP68-certificering voor water- en stofdichtheid, draadloos laden, ColorOS 11.2 en de nieuwe Qualcomm Snapdragon 888.

De Find X3 Pro draait op ColorOS 11.2. OPPO heeft daarin Color Vision Enhancement geïntegreerd. Dat is een kleurcorrectie speciaal voor mensen die kleurenblind zijn. OPPO een hiervoor een uitgebreidere versie van de Munsell 100 Hue Test gemaakt, die een van de 765 mogelijke schermkalibraties oplevert.

OPPO Find X3 Pro - prijzen en beschikbaarheid

De OPPO Find X3 Pro is verkrijgbaar bij onderstaande winkels. Tot en met 18 april biedt OPPO een combideal aan. Je krijgt in deze periode een OPPO Watch 46mm (329 euro), een OPPO AirVOOC 45W Wireless Charger (79 euro) en een Kevlar-beschermhoes (49 euro) cadeau bij aankoop van een OPPO Find X3 Pro 5G.

OPPO Find X3 Pro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk