OnePlus Nord 3

OnePlus Nord 3 specificaties

De Chinese geruchtenverspreider Digital Chat Station verklaart nu dat OnePlus werkt aan een smartphone met specificaties uit het hoge middensegment en opvallend krachtige snellaadprestaties.

De vermoedelijke OnePlus Nord 3 zal werken met een 150W snellader en heeft een 4.500 mAh accu. De smartphone komt met een nog onaangekondigde MediaTek-processor, de Dimensity 8100. Het gaat volgens gelekt informatie om een chipset voor telefoons uit het hoge middensegment en hij heeft een kloksnelheid van 2,85GHz.

We weten ook al meer over het scherm, want OnePlus gaat aan de slag met een 6,7 inch paneel, dat is dezelfde grootte als bij de OnePlus 10 Pro. het scherm heeft een Full HD-resolutie en een 120Hz verversingssnelheid. Het is opvallend dat deze telefoon verschijnt met ene kwalitatieve hoofdcamera: de Sony IMX766. Het is dezelfde sensor die ook OPPO gebruikt in de Find X5 Pro.

OnePlus Nord 3 kopen

Er is nog niet bekend over de prijs en beschikbaarheid van de Nord 3. We verwachten dat de telefoon in het tweede kwartaal van 2022 verschijnt. De Nord 2kwam in juli van 2021 op de markt voor 399 euro.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk