OnePlus 11 Pro

OnePlus 11 Pro

De OnePlus 11 Pro, de opvolger van de OnePlus 10 Pro, wordt het nieuwe vlaggenschip van OnePlus. Volgens geruchten verschijnt het toestel al aan het eind van dit jaar en zal de smartphone gebruik maken van de Snapdrahon 8 Gen 2-chipset. Dit is de aankomende high-end-chip van Qualcomm. Het toestel zal vermoedelijk draaien op Android 13 met hier overheen OxygenOS, de eigen softwareschil van OnePlus over Android. 

OnePlus heeft zelf aangegeven dat het toestel op 7 februari zal verschijnen. Daarnaast zijn er veel specificaties over de 11 Pro bekend, welke zijn bevestigd door een certificeringsinstantie 

Specificaties

De OnePlus 11 Pro krijgt de beschikking over een 6,7 inch QHD+ AMOLED-paneel en een vernieuwd camera-eiland. Het zal gaan over een 50 MP hoofdcamera, een 48 MP groothoeklens en een 32 MP telelens. De voorgangers van de 11 Pro, de 9 Pro en de 10 Pro hadden beide een opstelling met een 48 MP hoofdcamera, 50 MP groothoeklens en 8 MP telecamera met 3,3 keer optische zoom.

De OnePlus 11 Pro zal verder de beschikking krijgen over een 5000 mAh accu welke kan worden opgeladen met 100W. De telefoon zal waarschijnlijk in twee varianten op de markt komen. Eén met 12 GB aan RAM en 256 GB aan opslag. De ander met 16 GB aan RAM en 512 GB aan opslag. Over de prijzen van het toestel is op dit moment nog niets specifieks bekend. 

Lees hier meer over de OnePlus 11 Pro
OnePlus 11 Pro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk