OnePlus 10 specificaties

De OnePlus 10 is een aankomend vlaggenschip van OnePlus. Toch blijft het dit jaar stil over de 'gewone' OnePlus 10, maar MySmartPrice lekt alvast meer informatie. Dit jaar moet de OnePlus 10 dienen als het budgetvriendelijkere alternatief voor de OnePlus 10 Pro, anders dan alleen het kleinere model uit de reeks. Hij krijgt daarom een MediaTek 9000-processor, dat is de krachtigste processor van MediaTek die dit jaar een plekje in vlaggenschepen wil veroveren.

OnePlus wil zo de prijs drukken en de bedoeling is dat de OnePlus 10 de plaats inneemt van de OnePlus 9R van vorig jaar. Dat was OnePlus' goedkope variant die toen enkel in India op de markt is verschenen. Al verwachten we wel dat deze OnePlus 10 ook bij ons zal verschijnen. Hoeveel het prijsverschil met de Pro-versie zal bedragen, is op dit moment nog niet bekend. Het is ook nog de vraag in welke mate de telefoon nog zal verschillen met de OnePlus 10 Pro.

OnePlus 10 kopen

Hoeveel het prijsverschil tussen de OnePlus 10 en de OnePlus 10 Pro-versie zal bedragen, is op dit moment nog niet bekend. Het is ook nog de vraag in welke mate de telefoon nog zal verschillen met de OnePlus 10 Pro.

De populairste artikelen over de OnePlus 10-reeks

Specificaties
Androidversie 12
Chipset MediaTek Dimensity 9000
Processorkernen 8
Camera's
Scherm en afmetingen
Geheugen en opslag
Connectiviteit en sensoren

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties