Nothing Phone (2)

Review

Nothing Phone (2) specificaties 

De Nothing Phone (2) is de opvolger van de Nothing Phone (1). Dit was de eerste smartphone van het relatief nieuwe techbedrijf Nothing. De Engelse fabrikant heeft als voornaamste doel om tech - en dus ook smartphones - weer leuk te maken. Daarnaast staat het hebben van een goede en luxe gebruikservaring hoog in het vaandel bij de fabrikant. De Nothing Phone (1) was de eerste smartphone van het bedrijf die dit moest gaan verwezenlijken.

De Phone (1) was en is qua prijs een midrange smartphone, maar Nothing gaf het toestel wel een luxe afwerking mee bestaande uit glas en aluminium. Daarnaast keek het bedrijf goed naar onder andere de volumeknoppen en de aan- en uitknop van de telefoon. Deze moesten namelijk groot genoeg zijn om zo goed en fijn mogelijk te kunnen gebruiken. Het meest bijzondere aan de Phone (1) was/is echter zijn transparante achterkant met hierin 900 led-lichtjes. Iets wat vooral een gimmick bleek te zijn, maar het maakt de smartphone wel uniek.

Design: led-lichtjes keren terug

Op de beelden hieronder zien we dat de Phone (2) veel wegheeft van de Phone (1). Wel is die op een aantal kleine, maar fijne, punten verbeterd. Zo is de achterkant voorzien van ligt gebogen randen waardoor die beter in de hand aanvoelt. Ook zijn er dit keer 11 led-strips in plaats van vijf. Hierdoor heeft Nothing meer functies aan de verlichting kunnen geven én heeft de Phone (2) meer zijn eigen gezicht weten te krijgen. 

Gerelateerde artikelen

Snelle processor

De Phone (2) is in tegenstelling tot zijn voorganger een high-end smartphone. Nothing kiest er namelijk voor om een premium chipset in de Phone (2) te stoppen. Het gaat over de Snapdragon 8+ Gen 1-chip. Dit is de snelste processor die je vorig jaar in een Android-smartphone kon vinden. De processor zou worden bijgestaan door 8 of 12 GB aan RAM en 256 GB of 512 GB aan opslag. De accu is 4700 mAh groot,200 mAh groter dan die van de Phone (1), en kan worden opgeladen met een vermogen van 45W. 

Overige specificaties

De Phone (2)heeft verder een Full HD+ AMOLED-paneel met een verversingssnelheid van 120 Hz en een piekhelderheid van 1600 nits. Het updatebeleid is hetzelfde, verwacht dus drie Android-upgrades en vier jaar lang beveiligingsupdates. 

Gerelateerde artikelen

Prijzen en beschikbaarheid

De Nothing Phone (2) is afgelopen 11 juli gelanceerd. De telefoon is te krijgen vanaf 699 euro en hiervoor krijg je 256 GB aan opslag. 

Nothing Phone (2) kopen
Nothing Phone (2) kopen
Nothing Phone (2) kopen

Nothing Phone (2) kopen

Nothing is het nieuwe telefoonmerk dat probeert de smartphone-wereld op z’n kop te zetten met innovatieve en award-winning design smartphones.

Vanaf 699 euro

Winkelen op:

Nothing Phone (2)

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk