Nokia X20

Review

Nokia X20 - specificaties

De X20 is de prijzigste telefoon uit de X-reeks en hij onderscheidt zich van de Nokia X10 omwille van de betere 64 MP hoofdcamera. Verder hebben beide smartphones wel een 5 MP groothoekcamera en lenzen die helpen voor macrofotografie en portretfoto's met een onscherpe achtergrond. De camera's verschijnen ook opnieuw met ZEISS-lenzen.

Nokia X20

De Nokia X20 in de kleur Midnight Sun

De telefoons komen zonder verder met de Snapdragon 480 die 5G mogelijk maakt in het lagere prijssegment. Er is ook geen oplader en daarmee wil Nokia naar eigen zeggen een bijdrage leveren aan de vermindering van de grote hoeveelheid afval die wordt veroorzaakt door telefoon opladers. De USB-kabel wordt wel nog meegeleverd en de lader wordt apart verkocht via Nokia.com.

Nokia X20

De Nokia X10 in de kleur Forest

Nokia X20 - prijzen en beschikbaarheid

De Nokia X20 is verkrijgbaar in de kleuren Midnight Sun en Nordic Blue voor een adviesprijs van 379 euro. Je krijgt tijdelijk bij de aankoop van deze telefoon gratis draadloze oortjes ter waarde van 89 euro. De Nokia X20 is onder meer verkrijgbaar bij deze winkels: CoolblueMobiel.nlMediaMarktBol.com en Belsimpel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk