Nokia 8 Sirocco

Nokia 8 Sirocco - specificaties

De Nokia 8 Sirocco is op het moment van presenteren het vlaggenschip van het Finse merk. Net als alle andere Nokia-toestellen draait het op de standaard versie van Android waardoor het altijd de laatste versie van Android heeft. De Nokia 8 Sirocco draait op Android One.

Het toestel heeft een 5.5 inch POLED-scherm en dat wil zeggen dat het naar beide zijden gebogen is. Dit kennen we van de Samsung-toestellen. Door het 18:9-formaat en het gebogen scherm ziet het toestel er erg compact uit. Onder het scherm ligt een Snapdragon 835-processor met acht rekenkernen. Het werkgeheugen is 6GB groot en de interne opslag is 128GB. Er is geen SDkaart-slot dus je kunt alleen meer opslaan in de cloud. Aan de achterzijde zit een dubbele camera met 12 en 13 megapixels, aan de voorzijde zit een 5 megapixelcamera voor de selfies. Het materiaal waar de smartphone van gemaakt is is roestvrij staal en dat is vele malen sterker dan aluminium.

Video

Nokia 8 Sirocco - prijzen en beschikbaarheid

De Nokia 8 Sirocco is in verschillende kleuren leverbaar en zal vanaf 27 april in de winkel liggen. De pre-order is al gestart: 

> De Nokia 8 Sirocco Limited Edition kost €749 en beschikbaar bij MediaMarktBelsimpelCoolblue en Bol.com

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk