Nokia 3.1 Plus

Nokia 3.1 Plus - specificaties

De Nokia 3.1 Plus heeft een 5,99 inch HD + IPS-scherm dat een schermresolutie biedt van 1440 x 720 pixels en een beeldverhouding van 18:9.

Onder de motorkap wordt het apparaat aangedreven door de MediaTek P22 octa-core chipset. Het apparaat heeft twee varianten: een met 2GB RAM en een interne opslag van 16GB en een andere met 3GB RAM en 32GB interne opslag.

De smartphone is uitgerust met een dubbele camera-instelling aan de achterkant, die een primaire lens van 13 megapixels en een secundaire sensor van 5 megapixels biedt. Daarnaast heeft hij een 8MP selfiecamera.

Wat de software betreft, net als andere Nokia-smartphones, maakt ook deze deel uit van het Android One-programma van Google en wordt beloofd maandelijkse beveiligingsupdates te ontvangen. Vanuit de doos zal de telefoon meteen Android Oreo bevatten.

De telefoon wordt gevoed door een 3,500mAh-batterij maar mist snelle oplaadondersteuning. Hij heeft ook geen usb type-C ingang, maar in plaats daarvan een oude micro-usb. 

Nokia 3.1 Plus - prijzen en beschikbaarheid

De Nokia 3.1 Plus komt in de kleur blauw op de Nederlandse markt voor 199 euro en is onder andere leverbaar via Belsimpel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk