Nokia 2.1

Nokia 2.1 - specificaties

De Nokia 2.1 is de opvolger van de Nokia 2. Hij heeft een 20% groter scherm dan zijn voorganger en hiermee komt het formaat op 5.5 inch. Het design is slank en ergonomisch met metallic-accenten. De gekleurde achterkant is van polycarbonaat. We zien veel designelementen terug van de Nokia 7 Plus

Aan de voorkant zijn er twee speakers, terwijl er een accu van 4.000 mAh ook aanwezig is. Deze laatste moet ervoor zorgen dat de Nokia 2.1 twee dagen moet meegaan. Achterop heeft de primaire camera 8MP en voorop heeft de selfie-camera  er één van 5MP. 

Onder het scherm ligt een Qualcomm Snapdragon 425 die, vergeleken met zijn voorganger, voor een verbetering van 50% in de prestaties moeten leiden. De Nokia 2.1 draait op een lichtgewicht-versie van Android 8.1 Oreo, Android Go.

Nokia 2.1 - prijzen en beschikbaarheid

De Nokia 2.1 is in de kleuren blauw/koper, zwart/chroom en wit/ijzer leverbaar voor een adviesprijs van €119 bij onder andere Belsimpel

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk