Nokia 2

Nokia 2 - specificaties

De Nokia 2 is het eerste Androidtoestel dat draait op een Qualcomm Snapdragon 212-chipset. Daarbij hoort de Adreno 304-gpu en qua geheugen moet het toestel het doen met 1GB RAM en 8GB (uitbreidbaar) intern geheugen. Dat is niet veel, en naar mijn ervaring te weinig om soepel te kunnen draaien, maar wellicht is de software zo ingericht dat het werkt. Dat zal in de praktijk moeten blijken. Het scherm is 5 inch groot en beschikt over een 720p-resolutie. Verder is er een 8 en een 5 megapixelcamera op het toestel aanwezig.

De accu is het speerpunt van dit toestel. De capaciteit ervan bedraagt 4.100mAh en dat is stevig. Verder heeft de Nokia 2 ondersteuning voor wifi 802.11 b,g,n, Bluetooth 4.1, LTE, VoLTE en plek voor twee simkaartjes. Het toestel draait op Android 7.1.2 Nougat en Oreo staat voor dit toestel op de planning.

Opvallend is dat de Nokia net als de Nokia 8 vervaardigd is van aluminium 6000 series voor een premium gevoel en dat is zeker een pré.

Nokia 2 - prijzen en beschikbaarheid

De Nokia 2 is te koop bij Belsimpel voor 109 euro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk