Motorola One Hyper

Motorola One Hyper - specificaties

De Motorola One Hyper is als midrange-toestel gelanceerd. De One Hyper komt met een aantal bijzondere eigenschappen voor een telefoon in deze prijsklasse. Als eerste is er de 32 MP pop-up camera die tegelijk zorgt voor een groot, randloos 6,5 inch LCD-scherm met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels. De enige zichtbare rand is een 'kin' onderaan. 

De telefoon komt verder met een midrange-processor, namelijk de 2,0 GHz Snapdragon 675 van Qualcomm. Motorola voorziet de telefoon verder van 4 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslag. De One Hyper heeft een 4000 mAh-accu, al is de grote ster wel de snellader waarmee hij geleverd wordt, want dat is een exemplaar met een 45 watt vermogen.

Hyper charging

Motorola noemt de technologie 'Hyper Charging', en hiermee zal de telefoon sneller opladen dan veel recente vlaggenschepen, zoals de Galaxy S10 en de Pixel 4 van Google.  In een halfuur tijd laadt,je je telefoon tot 70 procent. Motorola maakt daarvoor gebruik van de nieuwe snellaadstandaard usb-pd 3.0. Interessant is ook dat de One Hyper als eerste Motorola-telefoon met Android 10 uit de doos komt, al komt hij jammer genoeg zonder Android One. Dat is een kale versie van Android die voor langere tijd op een vlotte update-ondersteuning kan rekenen.  Verder is er een 3,5 mm audiojack aanwezig.

Camera's

Een volgend interessant aspect van deze telefoon is de 64 MP hoofdcamerasensor die met een f/1.7 diafragma komt. De camera wordt bijgestaan door een groothoekcamera met 8 MP. Het wordt interessant om te zien tot wat de camera van dit apparaat in staat is. Naast de One Hyper bracht Motorola ook recent de One ZoomOne Macro en One Action uit. Deze toestellen komen respectievelijk met een telecamera met 3x optische zoom, een macrolens en een actiecamera.

Motorola One Hyper - prijzen en beschikbaarheid

De Motorola One Hyper is beschikbaar in de kleuren Deep Sea Blue en Fresh Orchid voor een adviesprijs van 299,99 euro via de webshop van Lenovo. Belsimpel biedt de telefoon aan voor 329 euro.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk