Motorola Moto G9 Plus

Review

Motorola Moto G9 Plus - specificaties

De Moto G9 Plus heeft een LCD-scherm dat een stuk groter is geworden met zijn 6,8 inch formaat. Het paneel heeft verder een resolutie van 2400 bij 1080 pixels. Over de behuizing is voorlopig enkel bekend dat er een vingerafdrukscanner geïntegreerd zit in de powerknop en er is ook een 3,5 mm audiojack.

Prestaties, accu en camera's

Dat brengt ons bij de chipset van de Moto G9 Plus en dat is de Snapdragon 730 van Qualcomm, ofwel een typische processor die voor het middensegment is bedoeld. De telefoon heeft verder nog steeds 4 GB RAM, maar wel een ruime 128 GB opslag. Motorola introduceert ook een mooie upgrade van de accu, want dat is nu 5000 mAh exemplaar. Opmerkelijk is dat Motorola verder de 15 watt oplader omruilt voor een interessantere 30 watt snellader. De telefoon komt op de markt met Android 10.

Als laatste is er nog de camera en dat zijn vier exemplaren op de achterkant. De basis wordt gevormd door een, 64 MP sensor, maar er is ook een 8 MP groothoekcamera, een 2 MP macrocamera en een 2 MP dieptecamera voor foto's met onscherpte. Vooraan vinden we een 16 MP camera in de scherminkeping.

Motorola Moto G9 Plus - prijzen en beschikbaarheid

De Motorola Moto G9 Plus komt in de kleuren Rose Gold en Indigo Blue voor omgerekend 397 euro. Voorlopig is de telefoon enkel aangekondigd in Brazilië en het is nog niet bekend wanneer wij hem zien verschijnen en voor welke prijs. 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk