Motorola Moto G51

Motorola Moto G51 specificaties

De Motorola Moto G51 is een low-end smartphone met een mooi 6.8 inch Full HD+ AMOLED-paneel met een verversingssnelheid van 120 Hz. Het toestel beschikt verder over drie camera's, waaronder een 50 MP hoofdcamera, 8 MP groothoeklens en een 2 MP macrocamera. 

Het toestel beschikt verder over een plastic design die, door zijn waterafstotende coating, tegen onder andere regen kan. Het toestel beschikt verder over een 3.5mm audio jack, een een usb-c-poort en een microSD-slot. 

Grote accu en ondersteuning voor 5G

De Motorola Moto G51 beschikt over een grote 5.000 mAh batterij, die je kan opladen met een vermogen van 20 watt. De telefoon draait op de Qualcomm 480+-chipset en beschikt over 4 GB aan werkgeheugen én heeft ondersteuning voor 5G. 

Motorola Moto G51

Motorola Moto G51 kopen

Het toestel is te verkrijgen in de kleuren 'Indigo Blue' en 'Bright Silver' en kost 219,99 euro. Het toestel is onder andere te koop via de webshop van Motorola. 

  • Motorola Moto G51 kopen - Motorola - 219,99 euro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk