Motorola Moto G20

Motorola Moto G20 - specificaties

De Motorola Moto G20 is uitgerust met een quadcamerasysteem, een 90 Hz HD+ scherm en een grote accu. Het scherm van de telefoon is 6,5 inch groot en heeft een HD+ resolutie en een 90 Hz verversingssnelheid. De 5000 mAh moet volgens Motorola twee dagen meegaan zonder dat je de stekker in het stopcontact hoeft te steken.

Motorola Moto G20

Dan zijn we bij de camera's aanbeland en Motorola heeft voor elke situatie een camera op de Moto G20 geplaatst. Er zijn in totaal vijf camera's op de budegtelefoon te vinden: een 48 MP hoofcamera, een 8 MP ltragroothoekcamera waardoor er tot 4x meer op een foto past, een 2 MP macrocamera voor gedetailleerde close-ups en een 2 MP dieptecamera voor het scherptediepte-effect in foto's.

Motorola Moto G20

De Moto G20 krijgt een octa-core processor, de T700-soc van Unisoc. Deze chip bevat twee Cortex-A75-cores en zes Cortex-A55-kernen, en beide hebben een kloksnelheid van 1,8 GHz. De grafische prestaties worden verzorgd door de Mali-G52-gpu, die op 850 MHz is geklokt. Verder is er 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. Je kan tot 1 TB opslag extra toevoegen met een microSD-kaart. De telefoon draait op Android 11 samen met de softwareschil van Motorola zelf en je kan ervan uitgaan dat deze dichtbij stock Android ligt.

Motorola Moto G20 - prijzen en beschikbaarheid

De Motorola Moto G20 is vanaf begin mei in de Benelux beschikbaar in de kleuren Breeze Blue en Flamingo.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk