Motorola Moto G100

Review

Motorola Moto G100 - specificaties

De Moto G100 is een toptoestel uit de Moto G-reeks met met een groot scherm, de krachtige Snapdragon 870-chipset en in totaal zes camera's.

De Moto G100 komt met een 6,7 inch Full HD LCD-scherm. Het paneel heeft een smalle 21:9-beeldverhouding en komt daarom met een resolutie van 2520 x 1080 pixels. Motorola's scherm heeft verder een 90 Hz verversingssnelheid zodat het animaties soepel kan weergeven, en er zijn rijke kleuren dankzij ondersteuning voor HDR10-content en het rijke DCI-P3-kleurenpalet.

Motorola Moto G100

Snelste Moto ooit

Het belangrijkste kenmerk van deze telefoon is ongetwijfeld de chipset, want Motorola ging aan de slag met de krachtige Snapdragon 870-chipset van Qualcomm. De chipset zorgt voor snelle verbinding met 5G of via wifi 6. Verder komt de Moto G100 ook met 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslag. De telefoon heeft een grote 5.000 mAh accu en kan opladen met een 20 watt snellader.

Motorola Moto G100

Zes camera's

Allereerst is er een 64 MP hoofdcamera die volgens Motorola belooft om goede beelden te maken in moeilijke lichtomstandigheden. Daarnaast is er een 16 MP groothoekcamera die beelden neemt in een hoek van 117 graden, een 2 MP dieptecamera en een Time of Flight-camera (ToF) met laserautofocus. Zoals je kan zien heeft Motorola deze Moto G100 twee selfiecamera's gegeven. Naast de gewone 16 MP camera is er nog een tweede 8 MP groothoekcamera voor selfies in groep. Deze legt beelden vast in een hoek van 118 graden.

Motorola Moto G100

Ready For

Met de Moto G100 lanceert Motorola een nieuw systeem waarmee je je telefoon kan gebruiken op het grotere scherm van je tv of je monitor. Je plaatst de telefoon dan in het zogenaamde 'Ready For'-dock en zo verbindt je hem met de usb-c-poort. Ready For komt van pas als je wil gamen op het groot scherm of een videovergadering op een groot beeld wil volgen.

Motorola Moto G100

Motorola Moto G100 - prijzen en beschikbaarheid

De Moto G100 is in de kleur Magic Blue verkrijgbaar in Nederland en België. Tot en met 16 mei ontvang je bij je Moto G100 een Ready for Dock ter waarde van 59,99 euro cadeau. Daarnaast kun je bij de aankoop van dit toestel een extra jaar garantie claimen, dus in plaats van de wettelijke 2 jaar garantie, krijg je nu 3 jaar garantie. Het dock en de extra 12 maanden garantie kun je hier claimen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk