Motorola Edge 30 Ultra specificaties

Sinds begin januari is de Motorola Frontier gelekt en alles wijst erop dat het gaat om een premium telefoon die geen compromissen maakt. Het apparaat komt later dit jaar met een Snapdragon 8 Gen 1 Plus-processor en heeft een 6,67 inch Full HD OLED-scherm met een 144 Hz verversingssnelheid. Ondertussen weten we dat 'Frontier' de codenaam is voor de 'Motorola Edge 30 Ultra', het krachtigste toestel uit de Edge 30-serie.

De geruchtenverspreider Even Blass komt naar buiten met de eerste beelden van de telefoon. Het valt op dat de Edge 30 Ultra an sich wel dun is, maar dat het apparaat wel een stevig camera-eiland heeft. Het komt in twee niveaus uit de behuizing. We zien dat de groothoek- en telecamera lichtjes uit de achterzijde steekt, terwijl de grote hoofdsensor nog iets verder komt kijken.  

Motorola Edge 30 Ultra
Renders van de Motorola Edge 30 Ultra

Motorola gaat aan de slag met een nieuw paradepaardje van Samsung: de ISOCELL HP1-camerasensor, ofwel de eerste 200 MP camera voor smartphones. Traditioneel is het niet Samsung zelf die als eerste met de nieuwe camerahardware aan de slag gaat, maar de sensor komt dus wel in de Edge 30 Ultra van Motorola. Verder gebruikt Motorola een 50 MP groothoekcamera, een 12 MP telecamera en een opvallende 60 MP selfiecamera.

Ten slotte spring nog meteen in de ogen dat de telefoon zal werken met een 125W snellaadtechnologie, en zeker omdat het de eerste keer is dat we dat van Motorola zullen zien. 

Motorola Edge 30 Ultra kopen

Volgens geruchten zullen we tot juli geduld moeten koesteren, want dan zal de telefoon door Motorola worden aangekondigd. Over de prijs van het toestel is nog niets bekend.

De populairste artikelen over Motorola

Afbeelding: Evan Blass

Specificaties
Androidversie 12
Accucapaciteit 4500 mAh
Chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
Processorkernen 8
Kloksnelheid 3,00 GHz GHz
Processor 1x 3,00 GHz Cortex-X2, 3x 2,50 GHz Cortex-A710 en 4x 1,80 GHz Cortex-A510
GPU Adreno 730
Simcard NanoSIM
Dual-sim Ja
Camera's
Cameraresolutie achterkant 200 megapixel
Resolutie tweede camera achterkant 50 megapixel
Resolutie derde camera achterkant 12 megapixel
Cameraresolutie voorkant 60 megapixel
Scherm en afmetingen
Schermgrootte 6,67 inch
Geheugen en opslag
Werkgeheugen 8/12 GB GB
Opslag 128/256 GB
Connectiviteit en sensoren
4G Ja
4G-standaarden LTE
5G Ja

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties