Motorola Edge 30 Ultra

Review

Motorola Edge 30 Ultra specificaties

De Motorola Edge 30 Ultra is het nieuwe vlaggenschip van Motorola. Het heeft een oledscherm van 6,67 inch (met meer dan 1 miljard kleuren), een Snapdragon 8 Gen 1 Plus-chip en een hoofdcamera van 200 megapixel. Het toestel heeft ook een bijzonder ‘edge’, waarmee je als de telefoon met zijn ‘gezicht’ naar beneden ligt met licht ziet dat er een melding voor je is. Het toestel heeft een refreshrate van 144 Hertz en de 4610 mAh-batterij kan opladen op 125 Watt bedraad en 50 Watt draadloos. Een bedrade oplader wordt bij de telefoon geleverd.

Motorola Edge 30 Ultra

Bijzonder aan het toestel is de satijnglazen achterkant die lijkt reliëf te hebben, maar juist heel glad aanvoelt. Het toestel heeft een IP-rating van 52 en is beschermt met Gorilla Glass 5. Het toestel heeft maximaal 12 GB werkgeheugen en 256 GB opslag. Dankzij Dolby Atmos kunnen de twee stereospeakers goede audio laten horen, belooft Motorola.

Qua camera’s komt Motorola Edge 30 Ultra met een 200 megapixel hoofdcamera (die de grootste sensor ooit in een Motorola-toestel heeft), een 50 megapixel ultragroothoekcamera (die ook meteen een macrocamera is) en een 12 megapixel telephotocamera. Aan de voorzijde zit een selfiecamera van 60 megapixel. In de telefoon is optische beeldstabilisatie ingebouwd en je kunt video’s schieten in 8K.

Motorola introduceert met het toestel een nieuwe portretmodus waarmee je foto’s in 35 mm, 50 mm en 85 mm kunt maken, afhankelijk van hoeveel achtergrond je op de foto wil.

Motorola Edge 30 Ultra kopen

Motorola Edge 30 Ultra is verkrijgbaar in de kleuren wit (Starlight White) en zwart (Interstellar Black) voor een prijs van 899,99 euro.

Motorola Edge 30 Ultra kopen
Motorola Edge 30 Ultra kopen
Motorola Edge 30 Ultra kopen

Motorola Edge 30 Ultra kopen

De Motorola Edge 30 Ultra is het nieuwe vlaggenschip van Motorola. Het heeft een oledscherm van 6,67 inch (met meer dan 1 miljard kleuren), een Snapdragon 8 Gen 1 Plus-chip en een hoofdcamera van 200 megapixel. Het toestel heeft ook een bijzonder ‘edge’, waarmee je als de telefoon met zijn ‘gezicht’ naar beneden ligt met licht ziet dat er een melding voor je is. Het toestel heeft een refreshrate van 144 Hertz en de 4610 mAh-batterij kan opladen op 125 Watt bedraad en 50 Watt draadloos.

899,99 euro

Winkelen op:

De populairste artikelen over Motorola

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk