Motorola Edge 40 Pro

Review

Motorola Edge 40 Pro - specificaties

De Motorola Edge 40 Pro is het nieuwe vlaggenschip van Motorola voor dit jaar. De telefoon moet het op gaan nemen tegen andere high-end smartphones als de Samsung Galaxy S23, de OnePlus 11 en de Google Pixel 7 Pro. Om deze strijd zo goed mogelijk aan te gaan heeft Motorola voornamelijk veel aandacht aan het beeldscherm, het design, de camera's en de oplaadsnelheid van de Edge 40 Pro. 

Gerelateerde artikelen

Enorm vloeiend beeldscherm en gebogen design

Zoals hierboven gemeld heeft Motorola bij de Edge 40 Pro veel nadruk gelegd op het design en het beeldscherm. Hierin onderscheid de smartphone zich dan ook het meest. Het beeldscherm van de smartphone heeft namelijk een verversingssnelheid van 165 Hz. Hiermee is het één van de vloeiendste schermen op de markt. Het gaat verder over een Full HD+ OLED-paneel. Hiermee is het beeldscherm iets minder scherp in vergelijking met zijn voorganger. 

De Edge 40 Pro beschikt daarnaast over een design waarbij het scherm aan alle kanten gebogen is. Dit ziet er mooi uit, in de praktijk werkt het echter niet altijd even lekker. De behuizing is verver vervaardigd uit Gorilla Glass, de telefoon beschikt over een aluminium frame. 

Motorola Edge 40 Pro

Overige specificaties

De smartphone krijgt verdereen 4600 mAh accu die kan worden opgeladen met een vermogen van 125W. Hiermee zal het toestel binnen ongeveer een kwartier volledig opgeladen kunnen worden.

De Edge 40 Pro heeft drie camera's op de achterkant. Het gaat hier over een 50 MP hoofdcamera, een 50 MP groothoeklens en een 12 MP telecamera. 

Motorola Edge 40 Pro

Motorola Edge 40 Pro - kopen

De Motorola Edge 40 Pro is verkrijgbaar in de kleuren Lunar Blue en Interstellar Black. Het toestel ligt op dit moment in de winkels voor een adviesprijs van 899 euro. Via de widget hieronder kun je de telefoon aanschaffen bij Belsimpel en Mobiel.nl.

Motorola Edge 40 Pro kopen
Motorola Edge 40 Pro kopen
Motorola Edge 40 Pro kopen

Motorola Edge 40 Pro kopen

De Motorola Edge 40 Pro is het nieuwe vlaggenschip van Motorola voor dit jaar. De telefoon moet het op gaan nemen tegen andere high-end smartphones. Om deze strijd zo goed mogelijk aan te gaan heeft Motorola voornamelijk veel aandacht aan het beeldscherm, het design, de camera's en de oplaadsnelheid van de Edge 40 Pro.

€ 899

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk