Motorola Edge 40 Pro

Motorola Edge 40 Pro - specificaties

De Motorola Edge 40 Pro is een aankomend toptoestel. In China verschijnt als eerste onder de naam Motorola X40 Pro. Op 15 december heeft de fabrikant iets aan te kondigen, want dan stelt het zijn Motorola X40 Pro voor. 

Vorig jaar bracht Motorola zijn high-end telefoon ook eerst uit in China om hem enkele maanden later bij ons op de markt te brengen. De X40 Pro wordt vermoedelijk de eerste telefoon met de nieuwe Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-chipset. Normaal zou de Xiaomi 13 als eerste met deze krachtige chipset verschijnen, maar de lancering van dat toestel werd uitgesteld.  

  Er zijn begin deze maand al renders opgedoken van de Motorola Edge 40 Pro. Er is ook gelekt dat de telefoon een 6,67 inch OLED-paneel krijgt met een FUll HD-resolutie en een hoge verversingssnelheid van 144 Hz. In China zal de smartphone in meerdere opslagvarianten verschijnen, waaronder een versie met 18 GB RAM en 512 GB opslag. Of die variant ook later op onze markt zal verschijnen, is nog twijfelachtig. De telefoon krijgt verder een 5.000 mAh accu en een opstellingen met twee 50 megapixel camera's en één 12 megapixel camera. Deze smartphone zal op Android 13 werken.

Motorola Edge 40 Pro - kopen

De Motorola Edge 30 Pro is vorig aangekondigd op 24 februari in Nederland en België. Dat kan een indicatie geven over de beschikbaarheid van de nieuwe generatie. De telefoon was te koop vanaf 799,99 euro.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk