Motorola Edge 40

Review

Motorola Edge 40 specificaties

De Motorola Edge 40 is de opvolger van de Motorola Edge 30 en kost 599,99 euro. De telefoon is beschikbaar in twee uitvoeringen: Acrylic en Vegan Leather. Acrylic is de variant gemaakt van glas en een aluminium frame. De Vegan Leather-uitvoering heeft een leerachtige afwerking die de telefoon een unieke uitstraling geeft.

Motorola Edge 40

De MediaTek Dimensity 8020 is de drijvende kracht van de Edge 40 en verder is er 8 GB aan werkgeheugen en 256 GB aan opslagruimte op de telefoon te vinden. Verder is er een 50 MP-hoofdcamera, een 13 MP-ultragroothoekcamera die tevens macrofoto's kan schieten, en een 32 MP selfiecamera.

De Motorola Edge 40 heeft nu ook een IP68-certificaat. Dat wil zeggen dat je de telefoon tot 1,5 meter diep onderwater kan houden gedurende maximaal een half uur.  

Motorola Edge 40 prijzen en beschikbaarheid

De Motorola Edge 40 is beschikbaar voor een adviesprijs van 599 euro. De Vegan Leather-uitvoering koop je in de kleuren Eclipse Black en Nebula Green. De Acrylic-variant is beschikbaar in Lunar Blue.

Motorola Edge 40 kopen
Motorola Edge 40 kopen
Motorola Edge 40 kopen

Motorola Edge 40 kopen

De Motorola Edge 40 is de opvolger van de Motorola Edge 30 en deze nieuwe telefoon heeft een aantal upgrades gekregen. Zo koop je deze telefoon onder andere in de bijzondere Vegan Leather-uitvoering en is er nu een IP68-certificering.

€ 599

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk