Motorola Edge 30 Neo

Voor de Neo is Motorola gaan samenwerken met Pantone, een toonaangevend medium op het gebied van kleuren. De kleur van het jaar, Very Peri, is dan ook de kleur die de nieuwe Motorola Edge Neo heeft (naast nog drie kleuren, namelijk Ice Palace-wit, Aqua Foam-blauw en Black Onyx-zwart). In tegenstelling tot de andere twee toestellen heeft deze Edge geen speciale, wel, Edge: je ziet meldingen dankzij led rondom het camera-eiland.

Motorola Edge Neo is 6,28 inch met een FullHD-oledscherm dat op 120 Hz kan verversen. Ook dit scherm kan meer dan 1 miljard kleuren weergeven en ook dit toestel werkt met stereospeakers en Dolby Atmos voor een betere geluidservaring. De accu kan op 68 Watt opladen en draadloos opladen is een optie. Qua camera’s heeft het toestel een 64 megapixel hoofdcamera en een 13 megapixel groothoek- en macrocamera. De selfiecamera is 32 megapixel.

Motorola Edge 30 Neo

Het toestel wordt ook voorzien van Pantone-kleuren aan de ‘binnenkant’ met nieuwe thema’s om het toestel te personaliseren. Ook is het mogelijk om widgets precies op maat te slepen zoals je dat wil, zodat je hoofdscherm er precies uitziet zoals jij handig vindt. Ook introduceert Motorola zijn eigen font: Rookery, vernoemd naar een gebouwd in Chicago. De nieuwe Pantone-restyle komt meteen met nieuwe iconen en een nieuw gebaar, namelijk ‘custom shortcut’, waarbij je door twee keer op de rug van het toestel te tikken een app kunt openen naar keuze, bijvoorbeeld de Androidworld-app.

Gerelateerde artikelen

Updatebeleid Motorola 

Alle toestellen zijn ‘ready for pc’, waardoor je ze in combinatie met een computer kunt gebruiken. Denk aan het streamen van apps, een instant prikbord, autopairing (waardoor je niet steeds de QR-code hoeft te scannen om contact te maken) en meldingen binnen Windows. Ook introduceert Motorola Moto Strongbox, een nieuwe beveiligingschip in toestellen waarmee de telefoons veiliger moeten worden, ontwikkeld in samenwerking met ThinkShield.

Tot slot is het natuurlijk de vraag hoe het ervoor staat met het updatebeleid van Motorola. Hierover geeft het aan dat klanten in deze prijsklasse bepaalde mogelijkheden willen en dat updates een langdurig proces zijn, wat niet per se een goede combinatie is, meent het merk. Hierdoor belooft het nooit lang updates. Ultra krijgt 3 besturingssysteemupdates en 4 jaar beveiligingsupdates, terwijl Fusion en Neo het moeten doen met 2 besturingssysteemupdates en 3 jaar beveiligingsupdates.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk