Motorola Edge 30

Review

Motorola Edge 30 specificaties

De Motorola Edge 30 is een Motorola-telefoon uit het middensegment die bekende designelementen overneemt van de Pro-versie. Dat zie je vooral aan de achterzijde en het camera-eiland. Motorola bestempelt de Edge 30 trots als de dunste 5G-telefoon met zijn dikte van 6,79 mm. 

De Edge 30 komt met een 6,5 inch Full HD AMOLED-paneel dat inzet op rijke kleuren. Er is ondersteuning voor 10-bit kleurendiepte en het rijkere DCI-P3 kleurenpallet. Het paneel heeft ook een hoge verversingssnelheid van 144Hz en het kan HDR10+-content van onder meer streamingdiensten weergeven.

Gerelateerde artikelen

Dezelfde camera als de Pro-versie

Motorola rust de Edge 30 uit met een Snapdragon 778G+, dat is een chipset voor telefoons uit het hoge middensegment. Motorola brengt de telefoon bij ons uit met 8 GB RAM en 128 GB opslag. De accu is een 4.020 mAh exemplaar en opladen kan met een 33W snellader. De Edge 30 werkt met Android 12 en de eigen softwareschil van Motorola. De telefoon krijgt twee nieuwe Androidversies en drie jaar beveiligingsupdates.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Motorola Edge 30

Het dochtermerk van Lenovo legt verder de focus op de camera van de Edge 30. Er is een 50 MP hoofdsensor, dezelfde als bij de Pro-versie. De camera werkt met optische beeldstabilisatie en Motorola's 'All-Pixel Focus'-technologie. Daarmee moet hij snel en nauwkeuriger scherpstellen.

Daarnaast kreeg ook de 50 MP groothoekcamera van de Edge 30 Pro een plaatsje in deze smartphone. Je kan met die lens beelden maken in een hoek van 114 graden. De Edge 30 heeft als laatste een 2 MP dieptecamera en aan de voorzijde zit een 32 MP selfiecamera. Hij krijgt dus niet de 60 MP selfiecamera van de Pro-telefoon.

Motorola Edge 30 kopen

De Motorola Edge 30 met 8 GB RAM en 128 GB opslag is in Nederland verkrijgbaar vanaf 2 mei en krijgt een adviesprijs van 449,99 euro. De Edge 30 is in de kleur Meteor Grey verkrijgbaar bij diverse winkels. Het toestel in de kleuren Aurora Green en Supermoon Silver vooralsnog alleen verkrijgbaar via de website van Motorola.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk