Motorola Moto G200

Review

Moto G200 - specificaties

De Moto G200 volgt de Moto G100, een toptoestel uit de Moto G-reeks die in maart van dit jaar is aangekondigd, op met een aantal interessante vernieuwingen.  

Allereerst heeft Motorola de Qualcomm Snapdragon 870-chipset opgewaardeerd naar de Snapdragon 888 Plus. Dat is momenteel de krachtigste chipset van Qualcomm. De Moto G200 krijgt verder een iets groter scherm, flink meer megapixels voor de hoofdcamera en kan sneller worden opgeladen. Draadloos laden is niet mogelijk, maar dat zien we vaker in deze prijsklasse.

Motorola Moto G200

De telefoon is daarnaast ook weer geschikt voor Motorola's Ready For-platform. Dat is Motorola's desktopmodus waarmee je je telefoon kan gebruiken op je tv of je monitor. Verder kan je nu ook video's opnemen in 8K en is de behuizing net als de Moto G100 voorzien van een waterafstotende coating.

Moto G200 kopen

De Motorola Moto G200 is beschikbaar in de kleuren groen en blauw. Je koopt het toestel vanaf 449,99 euro bij onderstaande winkels:

  • Prettige software
  • Snelle prestaties
  • Het scherm is gemiddeld
  • Tegenvallende camera
Bekijk meer specificaties

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk