LG G8s ThinQ

LG G8s ThinQ - specificaties

De LG G8s ThinQ lijkt qua uiterlijk op de G7 van vorig jaar, maar is intern toch weer een stukje beter. Het toestel bevat een Snapdragon 855-processor, een groot 6.2 inch Full HD + (1080 x 2248) OLED-scherm, een 3.550 mAh-batterij, 6 GB RAM en 128 GB aan opslagruimte (met micro SD-ondersteuning). De LG G8s zal uit de doos op Android 9.0 Pie lopen.

De cameramodule aan de achterzijde bevat 3 lenzen. De eerste betreft een 13 megapixel f/1.9 groothoekcamera, de tweede is een standaardcamera met een 12 megapixel-sensor en een diafragma van f/1.5. De laatste lens betreft een telefotocamera met 12 megapixels en een diafragma van f/2.4, waarmee je 2x kan inzoomen zonder kwaliteitsverlies.

Aan de voorzijde vind je een speciale ToF-sensor die bij LG bekendstaat onder de naam Z-camera, welke de G8 gebruikt voor Air Gestures waarmee je verschillende acties kunt uitvoeren door simpelweg met je hand te zwaaien of in de lucht dichtbij het scherm te knijpen. Sommige van deze Air Motion-acties omvatten het beantwoorden en beëindigen van oproepen, schakelen tussen apps, het aanpassen van het volume of het maken van schermafbeeldingen, allemaal zonder de telefoon zelf aan te raken. De Z-camera fungeert ook als een vorm van authenticatie, door de aderen in je hand te scannen, voor gevallen waarbij het gebruik van de vingerafdruksensor aan de achterkant onhandig zou zijn.

LG G8s ThinQ kopen

De LG G8s ThinQ is onder andere te koop bij Belsimpel (499 euro voor de 128 GB-variant) en bij deze winkels (599 euro voor de 128 GB-variant).

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk