De LG G4 is het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant van 2015. De LG G2 was misschien wel het beste toestel van het jaar, terwijl de LG G3 meer concurrentie had. Met de LG G4 gaat de fabrikant verder met hun huidige lijn; Knoppen op de achterkant, een groot scherm, smalle bezels, een verwijderbare accu en een microSD-kaartslot.

LG G4

Uiteraard zijn er ook genoeg vernieuwingen in het toestel te vinden, alhoewel die misschien wat minder spectaculair zijn dan de vorige toestellen in de G-serie brachten. Zo bevat het toestel een (optionele) lederen achterkant en een lichte kromming, waarschijnlijk geïnspireerd op de LG Flex-serie. Het toestel heeft een 5,5 inch Quad HD-scherm aan boord met een resolutie van 2560x1440 pixels en er is een Snapdragon 808-chipset aanwezig evenals 3GB werkgeheugen. De camera op de achterkant is een 16 megapixel-exemplaar die ook goed in slechte lichtomstandigheden foto's kan maken en de frontcam is een 8 megapixel-exemplaar. De knoppen van het toestel zijn dus ook weer op de achterkant aanwezig, dit omdat de zijkanten te smal zijn om de knoppen te plaatsen. De backcovers zijn ook door de gebruiker te verwijderen en zullen te verkrijgen zijn met verschillende kleuren, designs en soorten materiaal, waaronder van leer.

LG G4

De adviesprijs voor het toestel ligt op € 649 voor de Metallic Grey, Ceramic White en Gold-versie, terwijl de versies met lederen achterkant die uitkomen in het bruin en zwart € 699 moeten opbrengen.

Specificaties
Androidversie Android 5.0 (Lollipop)
Accucapaciteit 3000 mAh
Chipset Snapdragon 808
GPU Adreno 418
Simcard MicroSIM
Camera's
Cameraresolutie achterkant 16 megapixel
Cameraresolutie voorkant 8 megapixel
Flits Ja
Scherm en afmetingen
Schermgrootte 5.5 inch
Schermresolutie 2560x1440 px
Hoogte 149.1 mm
Breedte 75.3 mm
Dikte 8.9 mm
Gewicht 155 mm
Geheugen en opslag
Werkgeheugen 3 GB
Opslag 32 GB
SD-kaartslot Ja
Connectiviteit en sensoren
WiFi-ondersteuning WIFIA,WIFIB,WIFIG,WIFIN,WIFIAC
3G-standaarden LTE
4G Ja
4G-standaarden LTE
GPS GPS,GLONASS,AGPS
Bluetooth-standaarden 1
Beweging AXL,COMPASS,GYRO

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties