Huawei Mate 8

De Mate 8 van Huawei is officieel eind november 2015 gepresenteerd, maar meer details over deze 6" phablet zullen we gaan zien op de CES in januari 2016. Wel wordt er onder andere gebruikgemaakt van de eigen HiSilicon Kirin 950-chipset. Deze processor bevat 8 rekenkernen en een co-processor, voor de afhandelingen van het uitlezen van verschillende sensoren. 

Het scherm bevat een resolutie van 1920x1080 pixels en bevat een laagje 2.5D Gorilla-glas, voor een hele kleine afronding aan de zijkanten van dit scherm. De accu is een 4000mAh-exemplaar en foto's schiet je in een maximale resolutie van 16 megapixels. Op de achterkant van het metalen toestel is een vingerafdrukscanner te vinden en het toestel wordt uitgeleverd met Android 6.0 Marshmallow, met daaroverheen de EMUI-schil van Huawei.

Er komen varianten met 3GB en 4GB werkgeheugen op de markt, waarbij ook het interne geheugen verschilt. Dit is namelijk 32GB, 64GB of 128GB, maar een microSD-kaartslot is ook aanwezig in de Mate 8, maar daarvoor moet je wel één van de SIMkaartslots opofferen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk