Huawei Mate 30

Huawei Mate 30 Pro - specificaties

Samen met de Huawei Mate 30 Pro wordt natuurlijk ook de gewone Mate 30 gelanceerd. Het opvallendste verschil is de kleinere scherminkeping in het scherm vergeleken met de Pro-versie. Hij heeft ook een groter 6,62 inch OLED-paneel dat een kleinere scherminkepeing heeft. De telefoon komt daarnaast met een kleinere 4200 mAh accu maar met dezelfde mogelijkheden op het gebied van snelladen. De 40 MP groothoeklens van de Pro-versie maakt ten slotte plaats voor een 16 MP exemplaar.

Huawei Mate 30- prijzen en beschikbaarheid

De Huawei Mate 30 Pro en Huawei Mate 30 komen niet meteen naar Nederland, want er is een uitstel voor de Europese lancering. Er is nog geen officiële verklaring waarom dat het geval is. We verwachten dat het ontbreken van Google-apps en de Play Store daarvoor de belangrijkste reden zak zijn. Het toestel wordt later dit jaar in Europa verwacht, maar een specifieke datum of prijzen zijn nog niet bekend.

De Mate 30 Pro is beschikbaar in de kleuren: Space Silver, Emerald Green, Cosmic Purple en Black. Daarnaast zijn er speciale Vegan Leather Orange- en Vegan Leather Green- varianten, maar het is nog niet bekend welke naar Nederland komen. 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk