HTC U Ultra

De HTC U Ultra is een high-end phablet met dual display oftewel twee schermen. Tevens is de techniek AI is toegevoegd, kunstmatige intelligentie gebaseerd op machine learning. Dit wordt HTC Sense Companion genoemd en geeft adviezen gebaseerd op jouw dagelijkse gewoonten om jouw leven makkelijker te maken. Zo raadt het bijvoorbeeld een restaurant aan als je een weekendje weg bent. De ingebouwde stemherkenning helpt hier ook bij, zodat deze zelfs in standby kan reageren.

HTC U Ultra specificaties

De Ultra bevat stemherkenning welke 'always on' is en dus ook antwoord geeft wanneer het toestel in slaapstand is.  Het tweede 2 inch-scherm rechtsboven het gewone scherm bevat de HTC Sense Companion-notificaties maar geeft je ook toegang tot je favoriete contacten, apps, herinneringen en andere notificaties.

Voor het geluid heeft HTC gebruik gemaakt van HTC USonic en wederom BoomSound. HTC USonic bevat meerdere piepkleine microfoontjes welke zich aan de gebruiker aanpast en vervolgens het geluid van de headset optimaliseert aan het geluidsniveau in de ruimte waar de gebruiker zich bevindt. HTC's BoomSound bevat een tweeter boven en een woofer beneden het toestel. Verder zijn er nog vier microfoons toegevoegd die het geluid dat je opneemt zo moet verbeteren dat je audio in 3D Hi-res kunt opnemen.

Het model met 128GB geheugen heeft een scherm van Saffier glas, waar het 64GB model het met Corning Gorilla Glass 5 moet doen.

HTC U Ultra kopen

De HTC U Ultra is beschikbaar in de kleuren Brilliant Black en Indigo Blue. De verkoopadviesprijs is €799.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk