HTC One (M8)

De HTC One M8 is de opvolger van de eerste One en bevat nu een snellere processor, twee camera's en heeft ook een microSD-kaartslot aan boord. De processor is een Snapdragon 801 van Qualcomm die loopt op 2,3GHz. Er is 2GB werkgeheugen aanwezig en het interne geheugen bedraagt 16GB. In tegenstelling tot de eerste One, heeft dit toestel wel een microSD-kaartslot om dit geheugen uit te breiden.

Op de achterkant vinden we twee camera's, bekend onder de naam 'duo camera', van respectievelijk 4 megapixels en 2 megapixels, waarmee verschillende extra foto-opties gebruikt kunnen worden. Het tweemegapixel-exemplaar wordt niet gebruikt om foto's mee te maken, maar wordt gebruikt om diepte-informatie op te slaan, om foto's later te kunnen bewerken. Zo kan de achtergrond vervaagd worden en kun je foto's bekijken met een 3D-effect.

Ook zien we een dual-led fliters op de acherkant van het toestel die bestaat uit twee verschillende kleuren leds. Per situatie wordt er automatisch het beste belichtingsscenario gekozen, zodat elk foto goed belicht is. Het scherm heeft een grootte van 5 inch en een resolutie van 1920x1080 pixels. De behuizing is weer gemaakt van aluminium, maar bevat niet de met plastic geïnjecteerde zijkanten, onderkant en bovenkant zoals de eerste One. Alleen aan de bovenkant is een stukje plastic te vinden, waarschijnlijk voor het infrarood-signaal, maar ook voor de communicatie met de GSM-masten, WiFi en Bluetooth. Het toestel zal uitkomen in drie kleuren, twee zilver-varianten en een gouden variant.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk