Honor 8

De in juli aangekondigde Honor 8 is een nieuwe telefoon met allemaal bewezen technieken, welke we ook in andere toestellen vinden. Het meer gebruikte 5,2 inch FHD scherm is hier ook weer gebruikt. De bekende Kirin 950 processor is gebruikt, welke gebruikmaakt van het big-LITTLE principe, dat bestaat uit twee quadcore-clusters.

De camera's zijn volgens horen zeggen gelijk aan de Huawei P9, wat betekent dat er twee 12MP-sensors aanwezig zijn, waarvan er één in kleur fotografeert en de andere in zwart-wit om meer contrast te kunnen genereren. Aan de voorzijde is een enkele 8MP-camera aanwezig. Dit alles wordt gevoed door een 3000mAh batterij.

Je kunt kiezen uit een drietal kleuren namelijk wit, zwart en wit, waarbij het model met 32GB opslaggeheugen is uitgerust met 4GB werkgeheugen. Op het toestel vinden we out-of-the-box Android 6.0 Marshmallow met de EMUI 4.1-schil.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk