Google Pixel Notepad specificaties

De vouwbare telefoon van Google is echt en hij zal 'Pixel Notepad' heten, dat meldden bronnen aan 9To5Google. De naam 'Pixel Logbook' deed ook de ronde en we moeten er rekening mee houden dat de productnaam nog steeds kan wijzigen. Er zijn al langer geruchten over de komst van een vouwbare telefoon van Google.

Design

Recent kregen we in de code van Android 12L een beeld te zien van een telefoon die vouwt zoals Samsungs Galaxy Z Fold 3. Bronnen van 9To5Google stellen wel dat de Pixel Notepad eerder zal gelijken op de vouwbare OPPO Find N dan op de Z Fold 3 van Samsung. OPPO lanceerde eind vorig jaar een vouwbare telefoon die wat breder en compacter is vergeleken met de telefoon van Samsung. Google lijkt dus ook met dat idee aan de slag te gaan.

Maar hoe de Pixel Notepad er echt zal uitzien is nog niet bekend. Conceptafbeeldingen van LetsGoDigital geven ons mogelijk al wel een idee. De beelden zijn geïnspireerd op de Pixel 6-reeks.   

Specificaties

Er is nog maar weinig bekend over de specificaties van deze telefoon. De Google Pixel Notepad komt met de 12,2 MP Sony IMX363-sensor als hoofdcamera, en die heeft het bedrijf wel vaker in zijn telefoons gebruikt sinds de Pixel 3-reeks. Er komt ook een 12 MP groothoekcamera en Google gebruikt ook zijn eigen Tensor-chipset in de Pixel Notepad.

Google Pixel Notepad

Google Pixel Notepad kopen

Onlangs is gelekt hoeveel de Google Pixel Notepad zal kosten in de Verenigde Staten. De telefoon zal er voor 1399 dollar op de markt komen. Het is nog niet bekend hoe die prijs in euro zal worden vertaald. Als we rekening houden met de Amerikaanse en Europese prijzen voor de Pixel 6-reeks verwachten we dat de Pixel Notepad tussen 1400 en 1500 euro zal kosten.

Google zal de Pixel Notepad wereldwijd lanceren tegen het einde van 2022. Verwacht wordt dat er eerst een lancering in de Verenigde Staten plaatsvindt. Mogelijk wil Google zo eerst een beeld vormen van de reacties en eerste verkoopcijfers voor de telefoon breder beschikbaar komt.

Afbeeldingen: LetsGoDigital

Specificaties
Chipset Google Tensor
Camera's
Cameraresolutie achterkant 12,2 megapixel
Resolutie tweede camera achterkant 12 megapixel
Scherm en afmetingen
Geheugen en opslag
Connectiviteit en sensoren

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties